Професионално изграждане, монтаж и поддръжка на електрически табла за управление

Електрическите табла са от основно значение за ефективното функциониране на всяка електрическа инсталация. В Уни Компани предлагаме услуги в сферата на електротехниката, изпълнявайки проекти за електрически табла и електрически инсталации както в малки, така и в големи индустриални обекти. Също така имаме опит в изграждането електрически системи за цялостни линии и инсталации. Екипът ни проектира и произвежда персонализирани поръчки за електрически табла предназначени за индустриална и сградна автоматизация и контрол. Всички табла са с вградени с най-новите програмируеми логически контролери (PLC) за управление.

Свържете се с нас

специализирани услуги

Изграждане на електрически табла

Проектираме и инсталираме електрически табла, използвайки модерни технологии и спазвайки всички стандарти за безопасност и ефективност. Експертите в нашия екип гарантират, че всяко табло е индивидуално проектирано, отговаря на конкретните нужди и съчетава най-добрите решения за оптимална функционалност.

Индустриални инсталации

Уни Компани разполага с богат опит в проектирането и изграждането на електрически инсталации за разнообразни индустриални обекти. Нашите решения са насочени към оптимизиране на енергийния поток и осигуряване на надеждно и устойчиво електрозахранване.

Поддръжка на електрически табла

Предоставяме бързи и адекватни услуги за поддръжката на електрически табла. Нашите екипи се грижат да отстранят всяка неизправност, за да възстановят възможно най-скоро нормалната работа на вашия електрически панел, за да не рискувате прекъсвания на работния режим, водещи до загуби.

Не се колебайте да се свържете с нас по най-удобния за вас начин за да Ви помогнем при избора на електрическо табло за управление.